baner

Новости - ЦСР Врбас

Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова организовао је активности усмерене на превенцију и заштиту од насиља у породици и партнерским односима жена из рањивих група, као што су Ромкиње, жене из сеоских подручја и жене са инвалидитетом.
У суботу, 02. априла, обележава се Светски дан особа са аутизмом. Учешће у обележавању овог дана узео је Центар за социјални рад општине Врбас, Удружење "Мултиарт" и многе друге организације и удружења, свесни да су подршка и свакодневно укључивање деце са аутизмом и другим развојним тешкоћама у друштво, најефикаснији облик борбе против стигматизације ових особа.
понедељак, 29 март 2021

Саопштење за јавност

Последњих дана у фокусу јавности је случај измештања деце из једне породице, чији су актери стручни радници центра за социјални рад. Без обзира где радимо, чиме се бавимо и где живимо, оваквим вестима сви смо истински уздрмани и дубоко потрешени. Без икакве намере да на било који начин оправдамо оваква понашања запослених у социјалној заштити, за које смо сагласни да је недопустиво, морамо истаћи да у трци за гледаношћу и сензационализмом, неке медијске куће и њихови новинари дају себи за право да урушавају углед племените и помажуће професије каква је социјални рад.
четвртак, 01 октобар 2020

Нове гараже ЦСР Врбас

Локална самоуправа је финансирала изградњу нових гаража Центру за социјални рад.
четвртак, 19 март 2020

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДУ ЦЕНТРА

ПОШТОВАНИ СУГРАЂАНИ И КОРИСНИЦИ, У СКЛАДУ СА ИНСТРУКЦИЈОМ МИНИСТАРСТВА ЗА РАД, ЗАПОШЉАВАЊЕ, БОРАЧКА И СОЦИЈАЛНА ПИТАЊА ОД 16.03.2020. ГОДИНЕ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ОПШТИНЕ ВРБАС ОБЕЗБЕДИЋЕ МИНИМУМ ПРОЦЕСА РАДА У СКЛАДУ СА ПРОЦЕЊЕНИМ ПОТРЕБАМА КОРИСНИКА, ТЕ ВАС МОЛИМО ДА: СВЕ ЗАХТЕВЕ ПОШАЉЕТЕ ПУТЕМ ПОШТЕ НА АДРЕСУ: МАРШАЛА ТИТА БР. 40, 21460 ВРБАС ИЛИ НА МЕЈЛ: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ЗАХТЕВЕ МОЖЕТЕ ОСТАВИТИ И У КУТИЈИ КОЈА ЈЕ ПОСТАВЉЕНА НА УЛАЗУ У ЦСР. ЗА СВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ НАМ СЕ МОЖЕТЕ ОБРАТИТИ НА БРОЈ ТЕЛЕФОНА: 021/706-524
Од 13.11.2019. године Центар ће почети исплату једнократних новчаних помоћи корисницима који су поднели захтев у јулу, августу и септембру 2019.године.
Од 30.10.2019. почела исплата, корисницима сталне новчане помоћи , помоћ у новцу за полазак децец у школу ( по детету 3.000,00 дин.).
21.12.2018.г. ЦСР Врбас је обележио 53 године од постојања ЦСР Врбас као и 35. Година од самосталног рада.
Страна 1 од 5

КОНТАКТ ФОРМУЛАР

  Порука није послата.   Порука је послата.

Делатност Центра за социјални рад

Opština Vrbas - vrbas.net