baner

Правила и услови коришћења интернет портала Центра за социјални рад општине Врбас - CSRVRBAS.rs

 

Коришћењем било ког дела интернет портала Центра за социјални рад општине Врбас, на интернет адреси http://www.CSRVRBAS.rs, аутоматски прихватате сва актуелна правила коришћења!

Посетиоци интернет портала су дужни да прочитају правила коришћења, те се сматра да су, континуираним коришћењем Интернет портала, у сваком тренутку упознати са актуелним правилима коришћења, те да су их разумели у целости.

Ни један део интернет портала Центра за социјални рад општине Врбас не сме се користити у незаконите сврхе ни за промовисање истих.

 

Интернет портал ЦСР Врбас 

Интернет портал на адреси http://www.CSRVRBAS.rs , је званична интернет презентација ЦСР општине Врбас. 

Општинка управа посетиоцима у доброј намери обезбеђују коришћење садржаја CSRVRBAS.rs . Сви посетиоци имају право да бесплатно користе садржаје интернет портала, уколико не крше правила коришћења. 

 

Ауторска права 

Центар за социјални рад општине Врбас полаже ауторска права на све властите званичне податке, базе података, документе и информације. Агенција АXIOM полаже ауторска права на програмерски код и на властите садржаје. Неовлашћено коришћење било ког дела портала сматра се кршењем ауторских права интернет портала CSRVRBAS.rs и подложно је тужби.

Садржај интернет портала CSRVRBAS.rs може бити прегледан и штампан, а документа дистрибуирана и коришћена само због личног информисања и некомерцијалног личног коришћења. Не смеју се размењивати, прерађивати, продавати или емитовати подаци са интернет портала  CSRVRBAS.rs. Документи, сервисне информације, саопштења и остали документи који су назначени за јавну употребу могу бити коришћени у јавним комуникацијама само уколико се наведе извор информација, односно CSRVRBAS.rs , и само уз сагласност носилаца ауторских права кад год се документи користе

Прихватате да обештетите и заштитите власнике ауторских права интернет портала  CSRVRBAS.rs , даваоце и кориснике лиценцних права у вези са било којим потраживањем које је произашло из вашег неиспуњавања Услова коришћења. 

Ако пошаљете било какву врсту комуникације или материјала на  CSRVRBAS.rs , било електронским путем или другачије, тај материјал ће се сматрати јавним и на њега се неће односити власнички закони. 

Уколико сматрате да је  CSRVRBAS.rs повредио Ваша ауторска права, случај ће бити одмах размотрен, а спорни садржаји биће уклоњени одмах по евентуалном установљавању истинитости садржаја жалбе.

 

Линкови на спољне странице 

CSRVRBAS.rs садржи линкове на веб странице изван властитог интернет портала. 

Центар за социјални рад општине Врбас објављује линкове у доброј намери и не могу се сматрати одговорним за садржаје изван портала. Те веб странице нису у нашој надлежности и стога не преузимамо никакву одговорност за садржај тих веб страница, перформансе или квалитет истих.

 

Подаци о корисницима 

CSRVRBAS.rs се обавезује да ће у доброј намери користити податке добијене од корисника током коришћења интернет портала, те да приватне податке неће дистрибуирати, нити продавати трећој страни, осим уз дозволу корисника. 

CSRVRBAS.rs може, у складу са законом, прикупљати одређене податке о корисницима добијене током коришћења интернет портала (искључиво подаци о рачунару, географски и подаци о Интернет провајдеру) или податке унешене у формуларима на интернет порталу. 

CSRVRBAS.rs се обавезује да прикупљене приватне податке, попут е-маил адресе, имена и презимена, неће без дозволе сваког појединачног корисника продавати нити дистрибуирати.

CSRVRBAS.rs се обавезује да ће чувати приватност корисника интернет портала, осим у случају тешког кршења правила интернет портала или незаконитих активности корисника.

 

Заштита информација 

Интернет преноси података никада нису потпуно приватни и сигурни. Било која порука или информација коју пошаљете на CSRVRBAS.rs може бити пресретнута и прочитана од стране других. Немојте давати своју лозинку другима. Такође, ако делите рачунар са другима, одјавите се са CSRVRBAS.rs и затворите прозор вашег претраживача када завршите.

 

Старосна граница 

Приступ интернет порталу CSRVRBAS.rs и свим његовим садржајима дозвољен је особама било ког узраста. Међутим, ако желите да учествујете и приступате различитим интеркативним деловима  CSRVRBAS.rs морате да се региструјете. Да би сте се регистровали, морате имати најмање 14 година или морате имати писмено одобрење родитеља или старатеља.

 

Понашање на интернет порталу 

Ако прослеђујете одређени садржај или додајете своје коментаре, дајете нам право да исправљамо, копирамо, дистрибуирамо, стварамо нове делове од добијених и објављујемо такав садржај у било којој форми или медију на ком желимо. Такође, ви сте одговорни за све ваше активности на CSRVRBAS.rs . Доле су наведени неки од прекршаја који могу резултирати ускраћивањем приступа на  CSRVRBAS.rs :

 • Објављивање нелегалног, непримереног или погрдног садржаја.
 • Малтретирање, претње, срамоћење или било које ометање других корисника.
 • Емитовање или олакшавање дистрибуције садржаја који је погрдан, злонамеран, претећи, узнемирујући, нападан, расистички или етнички увредљив, вулгаран, сексуално директан, непримерен, или који подлеже осуди јавности.
 • Коришћење вулгарног или увредљивог начина изражавања.
 • Представљати се да сте неко други (није вам дозвољено да имитирате другог корисника).
 • Покушај преузимања туђе лозинке.
 • Објављивање било каквог рекламног материјала или промоција.
 • Пребацивање или слање вируса или неког другог штетног материјала.
 • Ометање или покушај ометања  CSRVRBAS.rs .

Задржавамо право да склонимо садржај било када, укључујући, али се не ограничавајући на сваки садржај који угрожава горе наведена правила. 

 

Обештећење и непризнавање грешке 

Све садржаје CSRVRBAS.rs интернет портала користите на властиту одговорност и сопствени ризик. Центар за социјални рад општине Врбас се не може сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем. Ово укључује директну, случајну, последичну, индиректну или казнену штету произашлу из Вашег приступа или коришћења  CSRVRBAS.rs . 

Учињено је све да се обезбеди тачност информација које се налазе на  CSRVRBAS.rs . Међутим, због природе медија и ризика од пресретања и прекидања, одговорност је искључена како је и наведено. 

CSRVRBAS.rs (укључујући сав садржај и функције које су доступне и/или се њима може приступити помоћу портала) је омогућен ""како јесте"" и "како је доступно". 

Ни под каквим условима Центар за социјални рад општине Врбас не може бити одговорни за било какву значајну, непосредну, случајну, посредну, кажњиву или посебну штету узроковану:

 • коришћењем,
 • немогућношћу коришћења или
 • грешкама или пропустима у садржају или функцијама интернет портала

 

Опште одредбе 

Ови услови и одредбе и било који додатни услови постављени на CSRVRBAS.rs , заједно чине целокупан уговор између носилаца ауторских права интернет портала CSRVRBAS.rs и Вас, узевши у обзир Ваше коришћење интернет портала CSRVRBAS.rs . Немогућност власника ауторских права да затражи испуњавање било које одредбе тренутно, неће утицати на пуно право захтевања да се та одредба испуни било када касније, нити ће се тренутно одустајање од неиспуњавања одредбе сматрати као одустајање од саме одредбе. Да би била правно важећа, свака одлука о одустајању од захтева за испуњавањем одредбе од стране власника ауторских права на  CSRVRBAS.rs мора бити у писменој форми. Ови услови и одредбе ће бити дефинисани и примењивани у складу са законима Србије.

 

Информације о контактирању 

Ако сте имали било какве проблеме у вези са интернет порталом CSRVRBAS.rs , пошаљите нам путем контакт формулара .

 

Модификовање и промене правила 

CSRVRBAS.rs задржава право да без најаве повремено промени или модификује правила.

 

Коришћењем било ког садржаја на интернет порталу CSRVRBAS.rs сматра се да сте упознати са најновијим правилима.

 

Последња измена: 10. март 2015.

 

КОНТАКТ ФОРМУЛАР

  Порука није послата.   Порука је послата.

Делатност Центра за социјални рад

Opština Vrbas - vrbas.net