baner

Новости - ЦСР Врбас

понедељак, 27 новембар 2017

Новчана помоћ за куповину огрева

ЦСР Врбас је почео са исплатом новчане помоћи, породицама које су оствариле право на Новчану социјалну помоћ, за куповину огрева. Свака породица која је остварила то право на благајни Центра ће добити 5.000,00 динара за куповину огрева. Потребно је понети са собом Личну карту.
НВО Форум младих са инвалидитетом из Београда, у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, поставила је приступну рампу за особе са инвалидитетом на улаз у ЦСР Врбас. Захваљујемо на донацији.
петак, 22 септембар 2017

Помоћ за полазак у школу

Центар за социјални рад општине Врбас је почетком септембра почео са исплатом новчаних средстава за полазак деце у школу за породице које остварују сталну новчану помоћ преко ЦСР Врбас.Износ који се исплаћује је 2.500,00 дин по детету.
четвртак, 03 август 2017

Обавештење

Центар за физичку културу „ Драго Јововић“ из Врбаса овог лета обезбедио је 100 бесплатних улазница за летњи базен и то родитељима који имају децу са инвалидитетом/потешкоћама у развоју.На овај начин пружена је подршка деци и родитељима у борби са врелим летњим данима. Овим путем се још једном захваљујемо руководству ЦФК „ Драго Јововић „ на донацији.
Општина Врбас и Центар за социјални рад завршавају објекат Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју и инвалидитетом.
Општина Врбас, Културни центар Врбаса и Регионално удружење српско-руског пријатељства "Род" из Врбаса организоваће у петак, 30. јуна у 19.30 часова, концерт руских уметника из града Костроме.
Спортско удружење "Јоаким Виславски Киме" организује хуманитарну акцију и то такмичење у брзом шутирању тројки - "Тројка са Пекама“.
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова у оквиру редовних активности унапређења свести о важности услуга социјалне заштите и промоције институција, установа и грађанског активизма и волонтеризма у области социјалне заштите позива вас на Сајам услуга социјалне заштите који ће се одржати у Новом Саду, 08. априла 2017. године, у периоду од 9:00 до 19:00 часова у централном холу СПЕНС-а (Сутјеска бр. 2).
Страна 1 од 3

КОНТАКТ ФОРМУЛАР

  Порука није послата.   Порука је послата.

Делатност Центра за социјални рад

Opština Vrbas - vrbas.net