baner

Новости - ЦСР Врбас

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Покрајински секретаријат за социјалну политику, демографију и равноправност полова у оквиру редовних активности унапређења свести о важности услуга социјалне заштите и промоције институција, установа и грађанског активизма и волонтеризма у области социјалне заштите позива вас на Сајам услуга социјалне заштите који ће се одржати у Новом Саду, 08. априла 2017. године, у периоду од 9:00 до 19:00 часова у централном холу СПЕНС-а (Сутјеска бр. 2).
петак, 07 април 2017

Едукација у ЦСР Врбас

У понедељак 10. априла 2017. у ЦСР Врбасу че се одржати едукација „Превенција синдрома сагоревања код професионалаца у социјалној заштити“.
четвртак, 04 август 2016

Обавештење ЦСР Врбас

Сви корисници који остварују право на Новчану сталну помоћ (НСП) су у обавези да донесу рачун од Комуналца (у ЦСР Врбас, соба бр.5), како би остварили попуст за услуге које пружа наведено предузеће.
четвртак, 04 август 2016

Донација играчака за децу

ЦСР Врбас је од Бензиске станице "ОМВ" из Врбаса добило, почетком августа месеца текуће године, донацију играчака за децу. Играчке смо наменили за Дневни боравак деце и младих са инвалидитетом, који је у фази адаптације. Колектив ЦСР Врбас се захваљује бензијског станици "ОМВ" из Врбаса и њиховом особљу на донацији. 
четвртак, 04 август 2016

Ново возило за ЦСР Врбас

Центaр за социјални рад Врбас је добио 17. јуна 2016. године ново путничко возило, „Opel Corsa Selekction 1,2“. Средства за куповину возила обезбедило је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. ЦСР Врбас се захваљује ресорном министарству на средствима која су обезбеђена у сврху куповине путничког аутомобила.
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања издвојило је почетком године нешто више од 400.000 динара за опремање Центра за социјални рад општине Врбас.
Центaр за социјални рад Врбас уз подршку локалне самоуправе Врбас дана 17.12.2015.године почео је поделу новачаних средстава за децу корисника новчане сталне помоћи. Износ од 2.000,00 динара који се овим путем додељује, намењен је деци узраста до 15 година, а који се налазе на евиденцији Центра као корисници права на сталну новчану помоћ. За исплату наведеног износа потребно је да одрасли члан породице ( родитељ/старатељ) уз важећу личну карту потврди свој идентитет и подигне новац за дете/цу у служби рачуноводства.
четвртак, 17 децембар 2015

Подела помоћи за куповину огрева

Центaр за социјални рад Врбас почео је 18.11.2015.године поделу новачаних средстава за куповину огрева корисницима новчане сталне помоћи. Износ од 4.500,00 динара који се овим путем додељује, намењен је појединцима и породицама, а који се налазе на евиденцији Центра као корисници права на сталну новчану помоћ. За исплату наведеног износа потребно је да носиоци права уз важећу личну карту потврди свој идентитет и подигне новац за куповину огрева у служби рачуноводства.
Страна 1 од 2

КОНТАКТ ФОРМУЛАР

  Порука није послата.   Порука је послата.

Делатност Центра за социјални рад

Opština Vrbas - vrbas.net